Tilaus- ja toimitusehdot

iStyle Fashion myy tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Sovellamme näitä palveluehtoja verkkokauppamme toimituksiin ja muihin lähetyksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Toimitusehtomme ovat voimassa 01.04.2021 alkaen. Pidätämme oikeuden muuttaa ehtoja tarvittaessa yksipuolisesti. Tutustuthan toimitusehtoihimme ennen kuin tilaat tuotteita verkkokaupasta.

 

Tuotehinnat

Tuotteiden hinnat ovat kunkin tuotteen yhteydessä. Hinnat ovat eurohintoja. Tilaukseen lisätään käsittely- ja toimitusmaksut. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

 

Toimitus

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiin maksettuasi tuotteen. Lähetämme tilaamasi tuotteet postipakettina 1-3 arkipäivän kuluessa tilausvahvistuksen lähettämisestä. Emme toimita postiennakolla. HUOM! 28.8.-6.9.22 välisenä aikana tehdyt tilaukset lähetetään 7.9.22!

 

Käsittely- ja toimituskulut

Toimitusmaksu on 7,90 €/tilaus, joka sisältää toimituksen postin toimipisteeseen tai postin pakettiautomaattiin. Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille.

iStyle Fashion ei vastaa kadonneista lähetyksistä. Mikäli tuotteet ovat vaurioituneet, tee vahinkoilmoitus postiin ja ole yhteydessä meihin info(at)istylefashion.fi.

 

Maksutavat

Tilaukset voi maksaa turvallisesti yleisimmillä luotto- ja pankkikorteilla sekä PayPalilla. 

 

Palautus / reklamaatio

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus ostopäivästä alkaen. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessa sekä tuotelaput kiinni. Ota yhteyttä iStyle Fashioniin ennen palautusta sähköpostitse info(at)istylefashion.fi ja kerro palautuksen syy. Maksu palautuu asiakkaalle, kun tuote on vastaanotettu ja tarkastettu, tavallisimmin noin 5-7 arkipäivässä. Tuotteen palauttamisen maksaa asiakas. Pakkaa palautettava tuote alkuperäiseen postipussiin ja teippaa pussi huolellisesti kiinni. Huomioi, että palautettava tuote tulee olla käyttämätön ja siinä tulee olla laput kiinni. 

 

Noutamattomat lähetykset

Noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin asiakaspalautus. Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi sen jälkeen, kun se on jo lähetetty sinulle, nouda lähetys postista ja palauta se meille yllä mainittuja palautusohjeita noudattaen. 

Palautusosoite:
Style Fashion Suomi, Killingholmankuja 3 B 25, 00810 Helsinki

 

Muut ehdot:

iStyle Fashion ei ole vastuussa jos toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy, tietoliikenneverkkojen toimimattomuudesta, tieverkkojen toimimattomuudesta, luonnon ilmiöistä, työnseisauksista/lakoista, poliittisista tai muista force majeure –syistä.